בראוניז שוקולד-גבינה של גילת

    יוסי ברויער No Comments on בראוניז שוקולד-גבינה של גילת
    16:49
    16.05.24
    יצחק אייזיקוביץ' No Comments on "סקופ בשידור חי": המחרוזת שכמותה טרם נראתה עד כה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    כדי לקבל תערובת גבינה חלקה מומלץ להוציא את גבינת השמנת מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שתהיה בטמפ׳ החדר.

    החומרים לתבנית בגודל 24*30 ס”מ:

    לתערובת השוקולד:

    • 200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
    • 175 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
    • 11/4 כוסות (250 גרם) סוכר
    • 3 ביצים
    • 1 כוס (140 גרם) קמח רגיל
    • 2 כפות אבקת קקאו

     

    לתערובת הגבינה:

    • 2 גביעים (400 גרם) גבינת שמנת 30% בטעם טבעי , בטמפ׳ החדר
    • 3 ביצים
    • 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
    • 1/4 כוס (45 גרם) קמח רגיל

     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
    2. מכינים את תערובת השוקולד: ממסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
    3. מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
    4. מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את חומרי התערובת במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
    5. מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים קלות עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.
    6. אופים בתנור החם כ-35 דקות, עד שהעוגה זהובה קלות ויציבה. מצננים היטב.
    7. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים.


    0 תגובות